Trafi PRIVATUMO POLITIKA

Sveiki atvykę į mobilią aplikaciją Trafi (toliau – Trafi). Tai – daugiaplatformė paslauga, kurioje naudojami realaus laiko duomenys ir kuri padeda Jums rasti geriausią įmanomą būdą kaip nuvykti „nuo durų iki durų“.

Trafi savininkė yra Trafi Ltd., įsteigta ir veikianti pagal Jungtinės Karalystės įstatymus, įmonės kodas 9326640, registruotosios buveinės adresas WEWORK SOUTH BANK CENTRAL, 30 Stamford Street, Londonas SE1 9LQ, Jungtinė Karalystė. Trafi administratorė yra UAB „Intelligent Communications“, juridinio asmens kodas 300882953, buveinės adresas Labdarių g. 5, Vilnius, Lietuva. Trafi Ltd. ir UAB „Intelligent communications“. Šios įmonės kartu nustato duomenų tvarkymo tikslus ir priemones, taigi yra bendri duomenų valdytojai (toliau kartu – Valdytojai).

Mes priėmėme šią privatumo politiką (toliau – Privatumo politika), nustatančią kaip mes tvarkome informaciją, surinktą Trafi ir per Trafi, kuri taip pat nurodo, kodėl mes turime surinkti tam tikrus Jūsų asmens duomenis. Dėl to Jūs turite perskaityti šią Privatumo politiką prieš naudojantis Trafi.

Prašome atkreipti dėmesį, kad naudojantis Trafi Jūs patvirtinate ir sutinkate būti saistomi šios Privatumo politikos. Trafi Jums pateikia išskirstytą sutikimo su šia Privatumo politika formą, kurioje pažymėti būtini ir pasirenkami sutikimai. Tuo atveju, jeigu Jūs nesutinkate būti saistomi privalomomis mūsų Privatumo politikos nuostatomis, Jūs negalite naudotis Trafi, kadangi tokiu atveju mes negalėsime Jums suteikti savo paslaugų.

1. KODĖL MES RENKAME INFORMACIJĄ APIE JUS?

1.1 Valdytojai laikosi savo įsipareigojimų pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (plačiau žinomas kaip GDPR), rinkdami ir tvarkydami Jūsų asmens duomenis tik aiškiai apibrėžtais tikslais ir teisėtais pagrindais, atnaujindami asmens duomenis, saugiai juos saugodami ir sunaikindami, nesurinkami ir nesaugodami per daug duomenų, bei užtikrindami, kad būtų taikomos tinkamos techninės ir organizacinės priemonės asmens duomenų apsaugai.

1.2. Matyti Trafi pateikiamą informaciją apie viešąjį transportą, automobilių bei dviračių nuomą, pavėžėjimo paslaugas galite ir nesusikūrę Trafi paskyros. Tokiu atveju, Trafi veikimo tikslu Valdytojai renka Jūsų vietos duomenis, techninius naudojamos įrangos duomenis (tokius kaip įrangos modelis, ID), taip pat analitinius duomenis, kaip nurodyta žemiau.

1.3. Naudotis kai kuriomis paslaugomis (pavyzdžiui, Uber) Trafi aplikacijoje galite ir tuo atveju, jei jau esate atitinkamų trečiųjų asmenų paslaugų naudotojai. Tokiu atveju galite susieti savo paskyras Trafi programėlėje ir naudotis šiomis paslaugomis. Trafi tuomet rinks aukščiau nurodytus duomenis, kaip naudojantis nesusikūrus paskyros (1.2. punktas), bei duomenis, susijusius su šių paslaugų užsakymu, tokius kaip atliktų kelionių duomenys, paslaugų tiekėjų sesijų kodai.

1.4. Norėdami naudotis Trafi siūlomais servisais tokiais kaip viešojo transporto bilietų pirkimas, automobilių nuoma, pavėžėjimo paslaugomis, kuriuos teikia tretieji asmenys, Jūs turite susikurti Trafi paskyrą. Tai galite padaryti naudojantis savo Facebook ar Google paskyromis, arba susikuriant atskirą Trafi profilį.

1.4.1. Jeigu pageidaujate pirkti viešojo transporto bilietus bei naudotis pavėžėjimo paslaugomis, Jums reikia pateikti savo vardą, pavardę, el. pašto adresą, banko kortelės duomenis, mobilaus telefono numerį;

1.4.2. Jeigu pageidaujate naudotis automobilių nuomos paslaugomis, Jums reikia pateikti savo vardą, pavardę, gyvenamosios vietos adresą, banko kortelės duomenis, mobilaus telefono numerį. Teisės vairuoti transporto priemonės patikrinimo tikslu, Jums reikia pateikti savo vairuotojo pažymėjimo numerį bei asmens kodą.

1.5. Tuo atveju, jeigu užsisakysite Trafi siūlomas paslaugas ir / arba prekes, Jūsų asmens duomenys (Jūsų ID, vardas, pavardė, el. pašto adresas, adresas, užsakymo duomenys, bei sąskaitos numeris) bus tvarkomi tam, kad Jums pateiktumėme sąskaitas už Jūsų užsisakytas paslaugas ir / arba prekes.

1.6.  Jūsų leidimas Trafi pasiekti jūsų įrenginio vietos informaciją mums padeda jums pateikti kuo tikslesnį turinį, pvz., rodyti netoliese esančias automobilių dalijimosi galimybes ar viešojo transporto pasirinkimus, kurie, mūsų nuomone, yra geriausi pagal Jūsų buvimo vietą. Jūsų tiksliai vietai įvertinti gali būti naudojami GPS signalai, įrenginių jutikliai, „Wi-Fi“ prieigos taškai ir ryšio bokštų ID.

1.7. Galite pasirinkti, kad įrenginio vietos nustatymo paslaugos būtų išjungtos bet kuriuo metu. Tačiau šiuo atveju mes Jums galėsime pateikti tik bendrą informaciją.

1.8. Trafi nerenka jokių jautrių duomenų, tokių kaip rasė, religija, seksualinė orientacija ar sveikata.

1.9. Sutikdami su šia Privatumo politika bei pateikdami savo asmeninę informaciją, Jūs patvirtinate, kad suteikiate mums leidimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis tam, kad suteiktumėme Jums Trafi siūlomas paslaugas.

1.10. Mes taip pat tvarkome asmens duomenis analitikos tikslu. Šie duomenys yra susiję su Jūsų naudojimusi Trafi, kurie gali apimti: naudotojo ID bei įrangos ID, šalį, miestą, registracijos duomenis, IP adresą, naudojamos operacinės sistemos bei naudojamos įrangos duomenis, Trafi naudojimosi laiką bei naudojimosi veiksmus, statistinius duomenis. Šių duomenų šaltinis yra mūsų naudojama analitikos sistema. Pastarieji duomenys, kuriems yra suteikti pseudonimai, yra laikomi atskirai nuo Jus tiesiogiai identifikuojančių duomenų ir naudojami analitikos ir Trafi klaidų taisymo tikslais.

1.11. Jūsų asmens duomenų rinkimo ir tvarkymo Valdytojų veikloje teisinis pagrindas yra su Jumis sudaryta sutartis dėl naudojimosi Trafi paslaugomis ir (arba) Jūsų laisvai pateiktas, konkretus, aiškus ir nedviprasmiškas sutikimas tokiam duomenų rinkimui ir tvarkymui.

2. RINKODARA IR TYRIMŲ VYKDYMAS

2.1. Mes siekiame tvarkyti Jūsų duomenis, įskaitant mobilaus telefono numerį, el. pašto adresą, vardą, pavardę, naudotojo ID, šalį bei miestą Trafi rinkodaros tikslu. Reklamines žinutes mes Jums siųsime tik tuo atveju, jeigu Jūs sutiksite gauti šias žinutes ir tik apie mūsų siūlomas paslaugas. Jūs galite bet kuriuo metu atsisakyti šių reklaminių pranešimų, paspausdami nuorodą „unsubscribe“ kiekviename gaunamame laiške ar savo Trafi paskyroje.

2.2. Valdytojai nuolatos tobulina Trafi atsižvelgdami į naudotojų poreikius ir patirtį. Šiuo tikslu Valdytojai organizuoja kokybinius bei kiekybinius tyrimus. Tuo atveju, jeigu duosite sutikimą, Jūsų asmens duomenys tokie kaip vardas, pavardė, el. pašto adresas bei telefono numeris bus naudojami tam, kad Jus pakviestumėme dalyvauti apklausoje. Duotą sutikimą bet kada galite atšaukti savo Trafi paskyroje.

2.3 Tuo atveju, jeigu dalyvausite mūsų organizuojamuose tyrimuose, jų metu surinkti duomenys bus naudojami tik atliekamų tyrimų ir Trafi tobulinimo tikslais.

3. PERSONALIZAVIMAS

3.1. Jūsų naudotų paieškų duomenis bei vietos duomenis, gavę Jūsų išankstinį aiškų sutikimą, naudosime tam, kad pateiktumėme asmeniškai Jums personalizuotą turinį. Trafi personalizuoja tam, kad, atsižvelgiant į Jūsų naudojimosi Trafi įpročius, galėtų pasiūlyti Jums patogiausią bei optimaliausią keliavimo būdą.

3.2. Tuo atveju, jeigu prisijungdami prie Trafi nesutiksite, kad Jūsų atžvilgiu būtų taikomi personalizavimo veiksmai, mes nuo jų susilaikysime ir tai neužkirs kelio naudotis visomis Trafi siūlomomis paslaugomis. SavoTrafi paskyroje galite peržiūrėti ir tvarkyti savo sutikimus, įskaitant personalizavimą.

3.3. Tuo atveju, jei prisijungdami prie Trafi nesutiksite, kad Jūsų atžvilgiu būtų taikomi personalizavimo veiksmai, tačiau vėliau norėsite šių paslaugų, tai padaryti galėsite pažymėję atitinkamą pasirinkimą savo Trafi paskyroje.

3.4. Jūs taip pat galite sustabdyti vietos duomenų naudojimą savo įrenginyje. Tokiu atveju negalėsime nustatyti Jūsų buvimo vietos duomenų ir suteikti Jums visų Trafi siūlomų galimybių, tačiau pamatysite bendrą informaciją, kuri bus matoma visiems.

3.5. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą, kad Jūsų naudojimasis Trafi būtų analizuojamas ir Jums būtų pateikiami keliavimo pasiūlymai pagal Jūsų įpročius. Tai padaryti galite parašę elektroninį laišką Trafi duomenų apsaugos pareigūnui adresu privacy@trafi.com arba pažymėję atitinkamą pasirinkimą savo Trafi paskyroje. Pasinaudojusšia teise, Jūs toliau galėsite nevaržomai naudotis Trafi paslaugomis.

4. AMŽIAUS RIBOJIMAS

4.1. Naudotis Trafi pateikiama informacija gali bet kokio amžiaus žmonės. Nepriklausomai nuo asmens amžiaus, jis gali atsisiųsti Trafi ir matyti visą joje pateikiamą informaciją, pirkti viešojo transporto bilietus bei naudotis pavėžėjimo paslaugomis.

4.2. Jeigu norite naudotis dalijimosi automobiliais paslaugomis, Jūs turite būti ne jaunesnis nei 18 metų bei atitikti kitus reikalavimus, nurodytus sutartyse bei taisyklėse pateikiamose prie kiekvienos siūlomos paslaugos.

4.3. Tuo atveju, jeigu susiejate savo jau turimas trečiųjų asmenų paskyras su Trafi (pavyzdžiui, Uber), Jūs turite atitikti tų trečiųjų asmenų keliamus amžiaus bei kitus šių asmenų nustatytus reikalavimus.

4.4. Tuo atveju, jeigu esate jaunesnis nei 16 metų, aukščiau nurodyti personalizavimo veiksmai jūsų atžvilgiu nebus taikomi.

5. SLAPUKŲ („COOKIES“) IR PANAŠIŲ TECHNOLOGIJŲ NAUDOJIMAS

5.1. Internetiniame puslapyje trafi.com naudojant slapukus yra išsaugoma šalis, kurioje Jūs esate, tam, kad matytumėte Trafi informaciją aktualią Jūsų šalyje.

5.2. Jūs taip pat pasirinktinai galite išsaugoti savo darbo bei gyvenamosios vietų adresus. Tam, kad savo įrenginyje matytumėte šiuos adresus, mes naudojame kitokio tipo slapukus (eng. localStorage).

5.3 Internetiniame puslapyje taip pat gali būti naudojami trečiųjų asmenų talpinami slapukai, kurie yra susiję su Jūsų naršyklės teikėjų paslaugų naudojimu ir nustatymais. Dėl šių slapukų talpinimo ir renkamos informacijos mes nesame ir negalime būti laikomi atsakingais, kadangi jie yra talpinami nepriklausomai nuo Valdytojų.

6. KIEK LAIKO JŪSŲ INFORMACIJA BUS SAUGOMA?

6.1. Asmens duomenys, kuriuos tvarkome bet kokiam tikslui ar tikslams, negali būti laikomi ilgiau, nei yra reikalingi tam tikslui ar tikslams.

6.2. Tam, kad teiktumėme Trafi paslaugas, Jūsų pateikti duomenys bus saugomi 3 (trejus) metus nuo to momento, kai pateikėte mums reikalingą informaciją arba paskutinį kartą panaudojote mūsų paslaugas.

6.3. Analitikos tikslu Jūsų pateikti duomenys bus saugomi 3 (trejus) metus nuo to momento, kai pateikėte mums reikalingą informaciją arba paskutinį kartą panaudojote mūsų paslaugas.

6.4. Rinkodaros tikslais Jūsų pateikti duomenys bus saugomi 3 (trejus) metus nuo to momento, kai pateikėte mums reikalingą informaciją, arba paskutinį kartą naudojate mūsų paslaugas, arba iki to momento, kai atsisakėte Jūsų duomenų tvarkymo rinkodaros tikslais.

6.5. Tyrimų vykdymo tikslais Jūsų pateikti duomenys bus saugomi 3 (trejus) metus nuo to momento, kai pateikėte mums reikalingą informaciją, arba paskutinį kartą naudojate mūsų paslaugas, arba iki to momento, kai atsisakėte Jūsų duomenų tvarkymo tyrimų vykdymo tikslais.

6.6. Atsižvelgiant į atitinkamas Lietuvos Respublikos Pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos įstatymo nuostatas, su finansiniais sandoriais susiję duomenys bus saugomi 10 (dešimt) metų nuo to momento, kai paskutinį kartą panaudojote mūsų paslaugas.

6.7. Vietos duomenys (koordinatės) bei personalizavimo duomenys yra saugomi 3 (trejus) metus arba tol, kol paprašysite ištrinti duomenis.

6.8. Aukščiau nurodyti slapukai išsaugantys Jūsų šalį bus saugomi 1 (vienerius) metus nuo pirmojo apsilankymo internetiniame puslapyje trafi.com.

6.9. Jūsų išsaugotos gyvenamosios vietos bei darbo vietos adresai pažymėti Internetiniame puslapyje yra išsaugomi Jūsų naršyklėje, todėl juos valdote tik Jūs ir pašalinti galite naudodamiesi savo naršyklės nustatymais.

6.10. Mes dedame pagrįstas pastangas tam, kad užtikrintumėme Jūsų asmeninės informacijos saugumą.

6.11. Po to kai sueina atitinkamas duomenų saugojimo terminas, mes įsipareigojame Jūsų pateiktą informaciją sunaikinti.

7. JŪSŲ TEISĖS

7.1. Išskyrus tuos atvejus, kai GDPR ar atitinkami įstatymai nustato išimtis, Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:

7.1.1. Teisę susipažinti su savo asmens duomenimis. Jūs turite teisę kreiptis į Valdytojus su laisvos formos prašymu susipažinti su savo asmens duomenimis. Gavę šį prašymą, Valdytojai Jums pateiks su Jumis susijusios informacijos kopiją, taip pat paaiškins kodėl ir kaip tvarko šią informaciją. Naudojantis Trafi yra renkami duomenys, susiję su Jūsų naršymu Trafi, bei vidiniai techniniai serviso duomenys. Atsižvelgiant tai, kad tokie duomenys yra daugiau techninio pobūdžio bei didelės apimties, šiuos Jums pateiksime, jei pageidausite išsamesnės informacijos;

7.1.2. Teisę reikalauti, kad Valdytojai ištaisytų, papildytų ar ištrintų bet kokius Jūsų asmens duomenis, jei jie yra netikslūs arba nepilni;

7.1.3. Teisę reikalauti, kad Jūsų asmens duomenys būtų ištrinti, kai Valdytojams nebereikia tokių duomenų saugoti („teisė būti užmirštam“);

7.1.4. Teisę apriboti duomenų tvarkymą, kai užginčijate duomenų tikslumą, tvarkymas yra neteisėtas ir Jūs nesutinkate, kad duomenys būtų ištrinti, mums nebereikia duomenų jų tvarkymo tikslais, bet jų reikia teisiniams reikalavimams pareikšti ar vykdyti, arba, Jums paprieštaravus dėl duomenų tvarkymo, reikia laiko patikrinti, ar tvarkymo teisėtos priežastys yra viršesnės už Jūsų nurodytas priežastis;

7.1.5. Teisę prašyti pateikti Jums Jūsų asmens duomenis ir, jei įmanoma, perduoti šiuos duomenis tiesiogiai kitam duomenų valdytojui;

7.1.6. Teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis, kai duomenų tvarkymas yra paremtas Jūsų sutikimu arba teisėto intereso egzistavimu;

7.1.7. Teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi;

7.1.8. Teisę pateikti skundą atitinkamai duomenų apsaugos tarnybai pagal savo gyvenamosios ar darbo vietos adresą, taip pat pagal Valdytojų duomenų tvarkymo vietą, kas yra Lietuvos Respublika, arba įvykusio pažeidimo vietą. Lietuvoje ši tarnyba yra Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.

7.1.9. Jūs turite teisę nurodyti, kad mes bet kuriuo metu nutrauktumėme Jūsų asmeninės informacijos naudojimą rinkodaros tikslais.

7.1.10. Jūs turite teisę prieštarauti, kad Jums būtų taikomas tik automatizuotu duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą, grindžiamas sprendimas, dėl kurio Jums kiltų teisinės pasekmės arba kuris jums darytų didelį poveikį.

7.2. Atitinkami veiksmai bus atlikti ne vėliau kaip per trisdešimt (30) kalendorinių dienų nuo kreipimosi dienos. Informacijos teikimas gali būti atliekamas nemokamai ne dažniau kaip kartą per kalendorinius metus.

7.3. Jei norite pasinaudoti savo teisėmis, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu privacy@trafi.com.

8. TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGOS

8.1. Valdytojai yra sudarę sutartis su duomenų tvarkytojais, kurie rūpinasi Jūsų asmens duomenų saugumu. Mūsų samdyti duomenų tvarkytojai Google inc. bei Amazon Web Services užtikrina Jūsų asmens duomenų saugumą, jų sistemų bei veiklos tinkamumas yra patvirtintas atitinkamais ISO standartais bei pripažintas Europos Sąjungoje.

8.2. Jūsų asmens duomenys bus laikomi griežtai konfidencialiais ir bus pateikiami tik su Valdytojais sutartis sudariusiems paslaugų teikėjams. Informacija, kurią mes atskleidžiame trečiosioms šalims, nurodytoms žemiau, nėra perteklinė atsižvelgiant į šių trečiųjų šalių teikiamas paslaugas:

8.2.1. Jūsų ID, Jūsų įrangos bei programėlės ID, atlikti veiksmai, jų laikas, įrangos modelis, operacinės sistemos pavadinimas, Jūsų vietos kontinentas, valstybė, regionas bei miestas yra naudojami Fabric, Localytics, Adjust bei Branch programose, Trafi analitikos tikslams bei veikimui stebėti;

8.2.2. Su Trafi susijusius finansinius sandorius tvarko mūsų mokėjimo paslaugų teikėjas Adyen. Mes pasidaliname Jūsų atliktų mokėjimų duomenis su atitinkamais Trafi dalyvaujančiais paslaugų teikėjais tik tokiu mastu, kiek tai reikalinga Jūsų mokėjimams tvarkyti ir nagrinėti skundus bei klausimus, susijusius su tokiais mokėjimais;

8.2.3. Adyen paslaugos yra naudojamos kaip mokėjimų vartai; todėl mes nerenkame jokių susijusių Jūsų asmens duomenų. Kai vykdote mokėjimus už Trafi ar trečiųjų šalių paslaugas, naudojate Adyen paslaugas ir tiesiogiai jam pateikiate savo informaciją.

8.3. Mūsų Privatumo politika galioja tik tada, kai valdote ir naudojatės Trafi. Jei paliksite Trafi arba būsite nukreipti į trečiųjų šalių paslaugas, pvz., mokėjimo skiltį, mūsų Privatumo politika nebegalios ir nebus Jums taikoma.

8.4. Mes jokiu būdu neatsakome už kitų šalių tinklalapių ar programėlių turinį.

9. INFORMACIJOS ATSKLEIDIMAS

9.1. Mes stengiamės užtikrinti, kad mums pateikta informacija būtų konfidenciali, todėl, esant įprastam Trafi naudojimui, neturime teisės atskleisti Jūsų asmens duomenų kitiems duomenų gavėjams, jei to nereikia tinkamai įgyvendinti Trafi paslaugas ar apginti teisėtus interesus.

9.2. Kai Jūs užsakote viešojo transporto, pavėžėjimo, dalijimosi automobiliais ar kitas mobilumo paslaugas, Jūs naudojatės transporto paslaugų teikėjų paslaugomis (daugiau žr. „Naudojimosi taisyklės“). Jūsų mobilaus telefono numerį, el. pašto adresą, vardą, pavardę, gimimo datą, gyvenamosios vietos adresą, mokėjimų bei naudojimosi atitinkamu servisu duomenis, mes pateiksime paslaugų teikėjams tuo atveju, jeigu kils ginčas dėl naudojimosi jų paslaugomis arba tai yra būtina Jums suteikiant Jūsų užsakytas paslaugas. Plačiau duomenų naudojimas ir teikimas aprašytas atitinkamos paslaugos teikimo taisyklėse ir (arba) sutartyse.

9.3. Jei pažeidžiate Trafi naudojimosi sąlygas arba, jei mūsų to reikalauja įstatymai, mes turime teisę atskleisti informaciją apie Jus kompetentingoms institucijoms. Mes galime atskleisti Jūsų asmens duomenis profesionaliems patarėjams, kurie yra pagrįstai reikalingi, norint gauti profesionalių patarimų, išnagrinėti ar apginti teisinius ginčus, tiek teismo procesuose, tiek administracinėse arba neteisminėse procedūrose.

10. PRIVATUMO POLITIKOS PAKEITIMAI

10.1. Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu be išankstinio įspėjimo pakeisti šią Privatumo politiką. Bet kokie nauji pakeitimai įsigalioja nuo tada, kai jie yra paskelbti Trafi, todėl Jūs turėtumėte reguliariai ją peržiūrėti.

10.2. Jei ši Privatumo politika bus atnaujinta, mes atsiųsime Jums vidinį pranešimą per Trafi.

10.3. Jei mes sieksime panaudoti Jūsų asmens duomenis naujam tikslui, kuriam netaikoma ši Privatumo politika, prieš pradedant naujus tvarkymo veiksmus mes pristatysime pranešimą, paaiškinantį šį naują naudojimą, nurodysime atitinkamus tikslus ir tvarkymo sąlygas. Tais atvejais, jeigu reikės, mes sieksime gauti Jūsų išankstinį sutikimą dėl naujo asmens duomenų panaudojimo.

11. GINČŲ SPRENDIMAS

11.1. Bet koks ginčas, susijęs su bent vienu iš Valdytojų, jų paslaugomis ir Trafi veikla, sprendžiamas derybomis tarp Jūsų ir Valdytojų, kreipiantis el. paštu privacy@trafi.com.

11.2. Atsižvelgiant į tai, kad duomenų tvarkymas atliekamas Lietuvoje, Lietuvos Respublikos valstybinė duomenų apsaugos inspekcija yra laikoma atsakinga priežiūros institucija.

11.3. Jei ginčas patektų į teismą, būtų taikomi Lietuvos Respublikos įstatymai, o ginčą nagrinėtų kompetentingas Lietuvos Respublikos teismas.

12. KONTAKTINIAI DUOMENYS

Trafi Ltd.
Juridinio asmens kodas 9326640
Registruotosios buveinės adresas WEWORK SOUTH BANK CENTRAL, 30 Stamford Street, Londonas SE1 9LQ, Jungtinė Karalystė.

UAB „Intelligent Communications“
Juridinio asmens kodas 300882953
Buveinės adresas Rinktinės g. 5C, Vilnius, Lietuva.
Bendras Valdytojų el. pašto adresas duomenų apsaugos klausimais privacy@trafi.com

2019-05-29